39.7k views
4 votes
The decision joslyn trod back and forth over the worn painted floorboards for most of the long night. She was torn, her mind in tumult, over the decision that would be required of her come morning. Should she leave her ancestral home and follow her brother to Barbados?

1) Yes, she should leave her ancestral home and follow her brother to Barbados.
2) No, she should stay in her ancestral home.
3) She should consider other options before making a decision.
4) Cannot be determined based on the given information.

1 Answer

6 votes

Final answer:

The author of the passage faced a moral struggle and made a decision to run away for freedom.

Step-by-step explanation:

In the given passage, the subject of the question is a moral struggle faced by the author. The author expresses a desire to run away and feel free from the constraints of her current environment. This can be seen as a difficult decision because it involves leaving behind what is familiar and taking a leap into the unknown. I believe the author faced a "choice-less" choice, as she felt trapped and believed running away was her only option to find happiness and freedom.

User Vytis
by
7.2k points