Final answer:
The passage portrays the South during the 1920's as a place where industry was booming and productivity was revered.
Step-by-step explanation:
The passage portrays the South during the 1920's as B. a place where industry was booming and productivity was revered.
During this time, the South experienced significant economic growth with the shift from agricultural to industrial economy. Major Southern cities, like Atlanta and Birmingham, developed into national prominence, and there was a growing middle and professional class.
Additionally, the passage mentions that the South was embracing the changes brought by the 1920s, shaking off the image of rural poverty, and showing a desire to become a leading region of the United States.